Cum cumpar?

Achizitionarea produselor pe sit-ul MagazinTelecomenzi.ro se face de o maniera rapida in cativa pasi simplii.

Pasul 1 – Identificare produs
Navigati prin magazin pentru a identifica produsul / produsele dorite. Detaliile tehnice si disponibilitatea in stoc pot fi verificate pe pagina de produs. daca este necesar va rugam sa ne contacti telefonic pentru informatii suplimentare de la specialistii nostri.

Pasul 2 – Adaugarea cosului de cumparaturi
Produsul poate fi adaugat in cantitea dorita de pe pagina de prezentare a acestuia prin utilizarea butonului Adauga in cos. Daca se doreste achizionarea mai multor repere aveti posibilitatea intoarcerii la pagina principala si utilizarea functillor de cautare si filtrare existente.

Pasul 3 – Initializare comanda
Accesati cosul de cumparaturi din meniu-ul lateral sau cel din partea superioara a pagini pentru a vizualiza produsele adaugate, cantitati si valoarea totala a comenzii. In aceasta pagina puteti edita cantitatile dorite sau sterge anumite repere. In functie de valoare comenzii se vor afisa de asemenea variantele de livrare iar dumneavostra veti selecta metoda de livrare dorita.

Pasul 4 – Finalizarea comenzii / Plata cu cardul
Dupa verificarea cosului de cumparaturi veti fi redirectionat catre pagina de plasare a comenzii. Pentru a plasa comanda este necesara crearea unui cont de client. Va rugam sa acordati o atentie sporita detaliilor introduse pentru a evita livrari eronate. Trimiterea comenzii pentru procesare se face cu ajutorul butonului Plasare Comanda. In acest moment veti fi notificat prin mesaj electronic despre sumarul si statusul comenzii (In prelucare). In cazul in care ati optat pentru plata cu card bancar ve-ti fi redirectionat pe pagina procesatorului de plati pentru efectuarea tranzactiei.

Plata Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului”3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Pasul 5 – Confirmarea telefonica a comenzii
Veti fi contact de catre reprezentatii MagazinTelecomenzi.ro pentru confirmare comanda si pentru a ne asigura ca produsul / produsele comandate sunt in concordanta cu nevoile dumneavoastra.

Pasul 6 – Urmarirea comenzii
Prin utilizarea formularului afisat pe pagina Status Comanda puteti afla starea comenzii dumneavoastra (In Prelucrare – Comanda este pregatita pentru livrare, Comanda expediata – comanda a fost livrata).

Pasul 7 – Expedierea colet
Expedierea coletului cu produsele comandate va fi realizata in doua zile lucratoare. O notificare prin e-mail va fi trimisa clientului dupa trimiterea coletului.

Pasul 8 – Receptionare colet si Plata Ramburs
Plata se face la receptionarea coletului cu produsele comandate in sistem ramburs(exceptand situatiile in care plata a fost realizata online la plasarea comenzii)

Cum cumpar?

Autor Magazin Telecomenzi editat la 5 iunie 2020
Call Now Button