Cum cumpar?

Achizitionarea produselor pe sit-ul MagazinTelecomenzi.ro se face de o maniera rapida in cativa pasi simplii.

Pasul 1 – Identificare produs
Navigati prin magazin pentru a identifica produsul / produsele dorite. Detaliile tehnice si disponibilitatea in stoc pot fi verificate pe pagina de produs. daca este necesar va rugam sa ne contacti telefonic pentru informatii suplimentare de la specialistii nostri.

Pasul 2 – Adaugarea cosului de cumparaturi
Produsul poate fi adaugat in cantitea dorita de pe pagina de prezentare a acestuia prin utilizarea butonului Adauga in cos. Daca se doreste achizionarea mai multor repere aveti posibilitatea intoarcerii la pagina principala si utilizarea functillor de cautare si filtrare existente.

Pasul 3 – Initializare comanda
Accesati cosul de cumparaturi din meniu-ul lateral sau cel din partea superioara a pagini pentru a vizualiza produsele adaugate, cantitati si valoarea totala a comenzii. In aceasta pagina puteti edita cantitatile dorite sau sterge anumite repere. In functie de valoare comenzii se vor afisa de asemenea variantele de livrare iar dumneavostra veti selecta metoda de livrare dorita.

Pasul 4 – Finalizarea comenzii
Dupa verificarea cosului de cumparaturi veti fi redirectionat catre pagina de plasare a comenzii. Pentru a plasa comanda este necesara crearea unui cont de client. Va rugam sa acordati o atentie sporita detaliilor introduse pentru a evita livrari eronate. Trimiterea comenzii pentru procesare se face cu ajutorul butonului Plasare Comanda. In acest moment veti fi notificat prin mesaj electronic despre sumarul si statusul comenzii (In prelucare)

Pasul 5 – Confirmarea telefonica a comenzii
Veti fi contact de catre reprezentatii MagazinTelecomenzi.ro pentru confirmare comanda si pentru a ne asigura ca produsul / produsele comandate sunt in concordanta cu nevoile dumneavoastra.

Pasul 6 – Urmarirea comenzii
Prin utilizarea formularului afisat pe pagina Status Comanda puteti afla starea comenzii dumneavoastra (In Prelucrare – Comanda este pregatita pentru livrare, Comanda expediata – comanda a fost livrata).

Pasul 7 – Expedierea colet
Expedierea coletului cu produsele comandate va fi realizata in doua zile lucratoare. O notificare prin e-mail va fi trimisa clientului dupa trimiterea coletului.

Pasul 8 – Receptionare colet si Plata
Plata se face la receptionarea coletului cu produsele comandate.

Cum cumpar?

Autor Magazin Telecomenzi editat la 24 noiembrie 2017
Call Now Button
×