Exista telecomanda universala ?

Exista telecomanda universala ?

Exista telecomanda universala ? O intrebare la care vreau sa raspund de multa vreme si a venit momentul sa scriu in acest articol.

De foarte multi ani aud aceasta expresie de ‘’telecomanda universala’’ si de fiecare data imi vine sa intreb ce intelege fiecare prin acest lucru.

Daca este sa raspund eu , as raspunde siplu : Nu exista !

Si dau acest raspuns pentru ca daca este sa ma intrebati pe mine ce  ar fi aceasta telcomanda  , raspunsul meu ar fi ca daca ar

Exista telecomanda universala tv ?

Exista telecomanda universala tv ?

exista ar trebui sa mearga la orice device am incerca sa o folosim.

Sunt intradevar o multitudine de modele de telecomenzi pe piata la care producatorii si vanzatorii le dau denumirea de “universale” dar asta nu inseamna ca ele or sa mearga la orice incercam sa le folosim.

Din acest motiv pentru care eu si probabil multi ca mine care fac acest lucru le considera la fel ca si mine putin “limitate” in ceea ce se cheama a fi o telecomanda universala.

Intrebarea : exista telecomanda universala ?

Pe piata sunt mii de modele de telecomenzi cu tot la fel de multe mii de modalitati de setare pentru fiecare model in parte.

Aceasta pentru ca fiecare telecomanda asa-zisa universala are particularitatile ei diferite si fiecare in parte vine cu o modalitate particulara de setari.

Asadar in momentul  in care va hotarati sa faceti  o astfel de achizitie trebuie sa va ganditi inainte de a o cumpara iar sfatul meu este sa va documentati inaintea cumpararii acesteia.

Poate mai sigur ar fi sa discutati cu vanzatorul care daca este  unul profesionist va poate da sfaturi in ceea ce priveste utilitatea ei in fiecare caz si tot vanzatorul dupa ce evalueaza fiecare caz in parte sa va dea sfaturi de achizitie

Fiecare acest gen de telecomanda vine cu modalitatea ei personala de setare si cu modelele te device-uri la care ea poate fi folosita.

Exista telecomanda universala ?

E clar pentru noi care vindem telecomenzi ca daca ar exista cu adevarat aceasta minune numita “telecomanda universala” atunci nu ar mai vinde telecomenzi profesionistii.

Acest produs  s-ar putea vinde in orice loc , la orice magazin  , ceea ce cred eu ca deocamdata nu poate fi posibil .

In momentul de fata pe piata de profil exista cred peste 1000 de modele de telecomenzi fiecare diferita in felul ei , fiecare fiind facuta pentru un singur model le device.

Din acest motiv pentru care fiecare telecomanda de televizor apartine televizorului ei si nu altui model de televizor.

In speranta ca ne-am facut intelesi , magazintelecomenzi.ro va asteapta sa apelati de fiecare data cand aveti nevoie de o telecomanda cu incredere.

Ecipa noastra face tot posibilul sa va ajutecu profesionalism  si seriozitate la fiecare cerere pe care o inregistram.

Cu stima magazintelecomenzi.ro

Exista telecomanda universala ?

Autor Magazin Telecomenzi editat la 18 decembrie 2017