Telecomanda Universala Aer Conditionat 1000 IN 1

50,00 lei

În stoc

Descriere

Telecomanda Universala Aer Conditionat
Compatibilitate cu majoritatea echipamentelor de aer conditionat de pe piata.
Telecomanda universal care se poate poate folosi la peste 1000 de modele de aer conditionat.
Programarea telecomenzii dupa modelul aparatului :
– Se introduce 2 baterii R3 (AAA) de preferabil noi in lacasul pentru baterii, va rugam sa respectati polaritatea bateriilor asa cum este indicata sub capac.
– Cautati in lista de coduri atasata codul corespunzator aparatului dvs. Daca sunt mai multe coduri pentru un singur model incercati primul cod iar, daca nu functioneaza, incercati pe rand si celelalte coduri de la modelul respectiv. De exemplu pentru modelul AUCMA incercati intai codul 0288, daca nu functioneaza codurile 0289, 0290 pana la 0296, apoi 0462 si ultimul 0801.
– Apasati tasta SET, pe ecranul LCD se va afisa clipind textul brand code. Apasati tastele CODE+ sau CODE– pana cand apare codul corespunzator modelului dvs.Se apasa tasta ENTER, pe ecran nu va mai clipi codul modelului. Indreptati telecomanda catre aparat. Ar trebui sa puteti controla aparatul de aer conditionat prin apasarea tastei POWER.
Programarea telecomenzii prin cautare automata:
– Daca nu stiti ce model de aparat aveti sau nu gasiti modelul dvs in lista atasata utilizati functia cautarea automata.
– Se indreapta telecomanda catre aparat, se tine apasata tasta SET timp de 3 secunde si se elibereaza. Telecomanda intra in modul de cautare automata, pe afisaj se afiseaza codurile in ordine crescatoare.
– Atunci cand aparatul primeste codul corect emite un sunet. Apasati orice tasta a telecomenzii intr-un timp scurt pentru a confirma acest cod. Incercati si celelalte functii ale telecomenzii pentru a verifica daca este corect codul ales. Daca nu, repetati din nou procedura de cautare automata pana gasiti codul corect.

Programarea perioadei de functionare a aparatului – functia TIMER
– Apasati tasta CLOCK , pe ecran va aparea clock .
– Apasati tastele TIME + sau TIME– pentru a ajusta ora la care doriti ca aparatul de aer conditionat sa se inchida automat.
– Ora programata va clipi de 5 secunde, dupa care afisajul va indica ora curenta si semnul de ceas.

Utilizarea functiilor “Racire inteligenta“ si “Incalzire inteligenta“

Aceste functii inteligente sunt potrivite mai ales pentru copii si persoane in varsta. Pe timpul zilelor calduroase doar apasati tasta I.COOL si aerul va fi racit in scurt timp. Pe timpul iernii doar apasati tasta I.HEAT si aerul va fi incalzit in scurt timp.In ambele situatii temperatura va fi ajustata automat la un nivel de cobfort , viteza si directia ventilatiei vor fi ajustate si ele automat. Se poate ajusta temperatura in plus sau minus cu tastele + sau – dupa cum doriti .

Conditii de utilizare si garantie

Se recomanda folosirea de baterii de calitate, daca acestea vor curge, telecomanda se poate strica. Daca nu folositi telecomanda pentru o anumita perioada de timp scoateti bateriile din ea pentru a evita aparitia scurgerilor. Cand contrastul afisajului scade , e timpul sa schimbati bateriile. Dupa schimbarea bateriilor va trebui sa programati telecomanda din nou .

Garantia produsului este de 12 luni de la data vanzarii. Pastrati certificatul de Garantie in caz de defectare.

Nu interveniti in interiorul telecomenzii. Folositi telecomanda doar in mediu uscat, ferita de surse de caldura si umezeala excesiva

TELECOMANDA ESTE COMPATIBILA CU URMATOARELE MARCI :

AUCMA GOLDSTAR LG SHINCO
AUX GREE LIANGYU SHUANGLU
BOERKA HAIER LITTLE DUCK SHUAIKANG
CARRIER HYUNDAI
HISENSE MIDEA SOVA
CHANGHONG HITACHI MITSUBISHI SUNDURG
CHIGO HUABAO NORITZ SWAN
CHOFU HUAKE PANASONIC NATIONAL TATUNG
CHUNLAN HUAMEI PANDA TCL
CONROWA HUALING PHILCO TECO
DAEWOO HUIFENG PAOTON TIANDI
DAIKIN HUIKANG RRABO TOSHIBA
DOCTOR HYUNDAI ROWA TRANE
DONGBAO JDC SAMPO WEILI
DONGXINBAO JIANGNAN SAMSUNG WHIRLPOOL
ELECTROLUX JINDA SANYO XILENG
FRESTECH JINSONG SHANGLING XINLE
FUJITSU KANGLI SHANXING YANGZI
GALANZ KELON SHARP YINGYAN
GUQIAO KONKA SHENGFENG YORK

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Telecomanda Universala Aer Conditionat 1000 IN 1”

S-ar putea să-ți placă și…

Call Now Button