Telecomanda tv – intretinere

Telecomanda tv – intretinere, intretinerea corecta a telecomenzii

Informatii telecomanda tv – intretinere si schimb baterii de calitate.

S-a stricat telecomanda ?

De ce se defecteaza telecomanda ?

Unul din cele mai dese motive pentru care o telecomanda se strica este numarul mare de cazaturi pe care aceasta o suporta de-a

Telecomanda tv intretinere corecta

Telecomanda tv – intretinere corecta

lungul timpului.

Unul din primele semene  care pot aparea  este functionalitatea partiala a butoanelor  , unele dintre ele sa nu mai functioneze.

Cu cat avem grija de telecomanda  cu atat ea ne va oferii confortul  si servicile de care avem nevoie mai mult.

Intretinerea  corecta a telecomenzii:

Pentru a mari durata de viata a telecomenzilor trebuie sa avem grija ce baterii folosim.

Bateriile alkaline sunt cea mai buna alegere pentru o functionalitate corecta si de durata.

Ca orice lucru care daca functioneaza nu umblam la el  in cazul bateriilor normale  putem sa descoperim intr-o zi cand dorim sa pornim televizorul ca telecomanda nu mai da nici un semn.

Primul lucru care la care ne gandim  este sa verificam bateriile , iar cand desfacem capacelelul de la locasul lor am putea avea o surpriza neplacuta : bateriile nealkaline sa fie  curse.

In acest caz acidul curs ar putea sa strice telecomanda iremediabil , incepand de la arcuri pana la placuta telecomenzii. asadar pentru cativa lei cheltuiti in plus  la achizitionarea telecomenzii  ne-ar putea scuti de neplacerea cauzata  de beriile ieftine.

De multe ori inlocuirea telecomenzii cu una functionala  este un proces anevoios si scump daca nu alegem locul corect unde sa facem acest lucru iar unul dintre lucrurile  pe care le putem face astfel incat sa evitam aceasta neplacere este sa alegem bateriile  alkaline.

Va asteptam cu detalii si asistenta tehnica de specialitate pentru orice problema legata de depanare telecomanda tv, telecomanda aer conditionat sau orice alte accesorii conexe.

Magazin Telecomenzi vinde orice tip de telecomanda !

Va stam la dispozitie pe e-mail sau la numarul de telefon 0762.800.147 .

Telecomanda tv – intretinere

Autor Magazin Telecomenzi editat la 24 noiembrie 2017