Telecomenzi cu tastatura wireless

Vanzari telecomenzi cu tastatura wireless

Telecomenzi cu tastatura wireless, ne face placere sa va  prezentam un nou produs achizitionat pe situl magazintelecomenzi.ro.

Un produs inovator si de un mare ajutor oricarei persoane fie ca este persoana fizica fie ca este persoana juridica in diverse activitati desfasurate acasa sau la serviciu.

Telecomenzi cu tastatura wireless

Telecomenzi cu tastatura wireless

Sunt multe cazuri in care un astfel de produs face ca munca noastra sa fie usoara si practica , o telecomanda care ne permite sa stam la o distanta rezonabila de calculatorul sau de laptopul pe care dorim sa il folosim in diverse activitati.

O astfel de telecomanda cu tastatura wireless se foloseste cu o foarte mare lejeritate in diferite prezentari  cu diferite ocazii chiar si cu video proiectoare.

Calitatea acesteia fiind una de laudat deoarece se preteaza a fi un lucru de care ne putem bucura o buna bucata de timp deoarece producatorul ne asigura ca putem folosi fiecare tasta de un million si cinci sute de mii de ori fiecare in parte.

Acest lucru care ne da o mare incredere in momentul in care ne gandim sa ne achizitionam un astfel de produs util in orice facem si in diverse activitati pe care le desfasuram fie la birou fie acasa in momentele noastre de relaxare si nu numai.

Aceasta tastatura care poate fi folosita exact ca si o telecomanda este prevazuta cu un mini usb care in momentul conectarii la calculatorul sau la laptopul pe care dorim sa le folosim sa ne permita sa ne putem deplasa la o distata aproximativa de cincisprazece metri de sursa ceea ce inseamna ca ne ofera o oportunitate de a ne desfasura activitatile pe care ni le dorim cu o usurinta pe care de multe ori am fi dorit-o inaintea acestei achizitii mult asteptate.

Telecomenzi cu tastatura wireless :

Conectarea wireless se face in 2,4 GHz cu ajutorul stick-ului usb cu care vin impreuna.

Aceasta poate fi folosita atat pe Home Pc , Android Tv  Box , si pe Smart Tv.

In cazul in care dupa doua minute aceasta nu se mai foloseste intra in modul sleep , lucru care ajuta atat la prelungirea vietii  acumulatorului cat si la prelungirea timpului de folosire.

Este prevazuta cu un accumulator de 850 de mAh.

Sistemele de operare sunt din cele mai diverse si in acestea se enumera Windows 98/ 2000/ Me/ Vista/ NT/ XP/ 7, Android, Linux (Debian-3.1, Redhat-9.0)

In speranta ca a fost de un mare ajutor aceasta scurta prezentare a noastra va steptam cu drag  pe magazintelecomenzi.ro sa achizitionati de la noi alaturi de o gama variata de telecomenzi :

  • telecomenzi tv.
  • telecomenzi lcd.
  • telecomenzi led.
  • telecomenzi smart ,  si acest produs care din punctual nostrum de vedere va devein  intr-un timp relativ scurt un obiect nelipsit din gama de produse necesare activitatilor noastre de zi cu zi fie ca sunt la serviciu sau acasa .

Aceste dimensiuni (L x W x H): 170mm x 122mm x 35mm va vor convinge cu atat mai mult sa achizitionati de la noi telecomenzi cu tastatura wireless  care va va inlesni fiecare activitate pe care doriti sa o desfasurati la diferite ocazii.

Telecomenzi cu tastatura wireless

Autor Magazin Telecomenzi editat la 1 decembrie 2017