Telecomenzi Originale Sau Inlocuitoare ?

Telecomenzi Originale Sau Inlocuitoare ?

Cumparam telecomenzi originale sau inlocuitoare ? In urma multor discutii pe care le avem cu clientii sunt cazuri in care suntem  intrebati  daca telecomenzile pe care le comercializam sunt originale sau nu.

Raspunsul meu de fiecare data vine cu o intrebare si anume daca chiar clientul doreste o telecomanda originala la un pret de

CumparamTelecomenzi Originale Sau Inlocuitoare

CumparamTelecomenzi Originale Sau Inlocuitoare

cateva ori mai mare decat o telecomanda inlocuitoare care de fapt nu face cu nimic mai putin decat telecomanda originala , doar la un alt pret mult mai mic.

Oare chiar avm nevoie de o telecomanda originala sau doar de o telecomanda compatibila care fece exact aceleasi functii pe care le facea telecomanda cu care am cumparat initial televizorul si care intre timp s-a stricat si are nevoie de o inlocuire.

O telecomanda originala are un pret destul de mare in comparative cu o alta telecomenda inlocuitoare cu care nu se diferentiaza ca functii de cele mai multe ori cu nimic, motiv pentru care o telecomanda care sa aiba un aspect si functii similar cu telecomanda originala ar fi de cele mai multe ori una din cele mai bune alegeri pe care le putem face din mai multe motive pe care incerc sa le expun mai jos.

Cum ar fi sa achizitionam o telecomando originala cu un pret de cateva ori mai mare decat o telecomanda perfect compatibila, iar la un timp relative scurt sa apara o defectiune ori iremediabila a televizorului ori prea scumpa , in asa fel incat sa recurgem la abandonul televizorului, lucru care ar duce inevitabil si la abandonarea telecomenzii recent achizitionate, in cazul fericit in care am avea in casa un televizor asemanator la care am putea so o folosim, si astfel in acest fel am avea posibilitatea de a ne putea bucura de acea achizitie.

Cumparam telecomenzi originale sau inlocuitoare ?

Si bine inteles un alt caz in care o astfel de achizitie sa nu fie una fericita ar fi daca telecomanda pe care am dat o suma destul de considerabila s-ar defecta la scurt timp dupa expirarea garantiei, pe care de altfel ca si timp este acelasi si in cazul uneia compatibile pe care o putem folosi in exact aceleasi conditii.

Cumparam telecomenzi originale sau inlocuitoare ? Trebuie sa ne gandim destul de bine daca ar fi un avantaj sa ne cumparam o telecomanda originala sau sa alegem o telecomanda compatibila cu o calitate destul de convingatoare in raportul calitate pret.

Daca este sa facem un calcul simplu cat ar fi sa cheltuim pe o telecomanda originala in raport cu o telecomanda perfect compatibila, oare cate am putea achizitiona din modelul inlocuitor si oare cate telecomenzi inlocuitoare s-ar defecta in acelas timp in care una originala s-ar strica bine inteles din diferite motive obiective sau nu.

Cumparam telecomenzi originale sau inlocuitoare ? Indiferent de alegerea pe care o faceti din  diferite motive magazintelecomenzi.ro va sta la dispozitie pentru a va putea oferi produsul dorit de fiecare data cand apelati sparam cu incredere la noi si incercam sa va ajutam de fiecare data cu cat se poate de multa promptitudine si nu in ultimul rand cu un professionalism care sparam sa ne faca cinste.

Telecomenzi Originale Sau Inlocuitoare ?

Autor Magazin Telecomenzi editat la 12 februarie 2018