Termeni si conditii

Prin aceste condiţii generale de se definesc drepturile şi obligatiile partilor privind serviciile comerciale efectuate prin intermediul site-ului MagazinTelecomenzi.ro. (MAGAZINTELECOMENZI S.R.L.)

1) Condiţii de livrare şi plata

Finalizarea comenzii se face doar dupa confirmarea telefonica sau whatsapp  si primirea tuturor informatiilor solicitate de noi (daca este cazul) prin firma de curierat rapid SAMEDAY in functie de locatia dumneavoastra, in sistem ramburs daca nu s-a facut o plata bancara .

Comenziile vor fi onorate in cel mai scurt timp posibil de la data lansarii comenzii si doar dupa confirmarea telefonica a acestora. Pot avea loc intarzieri in perioadele aglomerate sau sarbatori legale.  Livrarea se va face conform indicatiilor clientului din fisa de comanda. Ne rezervam dreptul la anularea comenzilor cu un motiv intemeiat considerat de noi.

Clientii care au beneficiat de o comanda trimisa si coletul s-a intors la noi din diferite motive nu vor mai putea beneficia de o alta comanda.

Comenzile cu numar de telefon fix sau cele cu numere de telefon apartinand altor tari se vor anula . Acceptam comenzi a caror numere de telefon care apartin companiilor din Romania si doar apartinand telefoniei mobile si nu fixe. Plata se va face de catre client la ridicarea coletului sau online cu cardul prin “EuPlatesc”.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului”3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plata online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

* Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania. Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 6 RATE fara dobanda.

Card STAR Forte

Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica AICI si platile online devin mai simple ca oricand: rate fara dobanda, perioada de gratie de pana la 56 de zile, comision zero la toate cumparaturile fara dobanda, plati sigure pe internet.

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.

0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila
*8028 Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
0264.594.337 Apelabil din orice retea, inclusiv international

* Prin card de credit emis de BCR:

E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai RATE fara dobandă si reduceri la comerciantii parteneri!

Plateste prin cardul tau de credit BCR pe website-ul www.magazintelecomenzi.ro si beneficiezi de oferta standard de 6 rate fara dobanda!

Cine poate plati in rate? Sunt înscrişi automat si gratuit toti clientii care detin unul dintre cardurile de credit BCR inrolate în Program şi care, la momentul efectuarii tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea “Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR inrolate in Programul de Rate cu 0% dobanda sunt:

• BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
• BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
• MasterCard GOLD EUR
• EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata “Online prin card bancar”, introduceti datele cardului dvs BCR si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre BCR prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Vrei si tu cardul BUN DE PLATA de la BCR?

• Aplica acum pe www.bcr.ro sau
• Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” şi vei fi contactat de catre un operator bancar sau
• Apeleaza gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227)

* Prin card de credit emis de BRD Finance

Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click:

– alegi produsele dorite
– alegi optiunea de plata potrivita nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta :

* plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile : 0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie, 0% comision pentru tranzactia efectuata.
* plata in rate cu 0% dobanda, alegand durata de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si optiunile de plata, precum si exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

* Prin card de credit emis de Alpha Bank

Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit).

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

Confortabil – Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii.

Convenabil – Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.

Flexibil – Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.

Accesibil – Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine.

Transparent – Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.

* Prin card de credit emis de Piraeus Bank

Anul acesta se poarta cumparaturile fara griji! Plateste prin cardul tau de credit pe website-ul magazintelecomenzi.ro si poti beneficia de 6 rate fara dobanda!

Daca esti posesorul unui card de credit emis de Piraeus Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poti solicita plata in rate direct online la magazinele afilitate serviciului “Eu Platesc”. Tipurile de carduri de credit emise de Piraeus Bank sub sigla Visa si participante la acest program sunt:

– Visa Exact
– Visa Exclusive Gold
– Visa Business Standard
– Visa Business Gold

Pentru a plati online cu cardul in rate trebuie sa:
– Alegi optiunea de plata “Online prin card bancar”
– Introduci datele cardului
– Specifici numarul de rate dorit.

Platile online se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” furnizat de Visa care asigura tranzactiilor on-line un nivel sporit de securitate.

Aplica acum pentru un card de cumparaturi Piraesu Bank pe www.piraeusbank.ro sau contacteaza-ne la 0800.801.802!

2) Garanţie
Garantia produselor comercializate se acorda conform legilor in vigoare. Telecomenzile sunt considerate consumabile si nu sunt insotite de garantie. Informatii despre detalii tehnice precum si garantia oferita se pot obine telefonic sau prin mesaje electronice de la specialistii nostrii.

3) Dreptul de retunare
Produsele achizitionate de pe sit-ul MagazinTelecomenzi.ro. (MAGAZINTELECOMENZI S.R.L.) pot fi returnate in termen de 14 zile de la primire coletului(Ordonanta de urgenta nr. 34/2014). Cheltuilelile de retunare  vor fi suportate integral de catre client.

ATENTIE: Produsele trebuie sa fie in ambalajul original nedeteriorat si in aceeasi stare cum au fost receptionate. Returul produselor se face cu ramburs zero urmand ca dupa constarea faptului ca acestea nu sunt deteriorate din culpa cumparatorului contravaloarea produsului  sa fie platita prin transfer bancar clientului in termenul stabilit de lege. Nu se restituie contravaloarea transportului.

Clientul va alege curierul cu care va dori sa ne returneze produsul si va achita integral costul de transport, exclus Posta romana (cu ridicarea de catre noi de la ghiseu ), nu vom ridica produse de la ghiseul postei , decat cu posta livrare la sediul nostru.

In cazul in care o livrare ajunge la noi cu mentiunea plata la destinatar vom refuza primirea.

4) Politica de confidentialitate
Prin utilizarea serviciilor comerciale a sit-ului MagazinTelecomenzi.ro. (MAGAZINTELECOMENZI S.R.L.) nu va supuneti absolut nici unui risc in ce priveste confidentialitatea dumneavoastra. Datele dumneavostra personale sunt in perfecta siguranta si nu vor fi vandute / partajate cu alte companii. Scopul colectarii acestor date este onorarea comenzilor dumneavostra sau in cazul folosirii formularului de contact pentru a putea sa va raspundem la intrebarile si eventuale probleme pe care le intampinati. Pentru onorarea comenzilor trebuie sa fiti de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale situ-lui precum si cu prelucrarea datelor introduse pentru a putea livra produsele comandate.

Datele pe care le colectam
date generale – nume si prenume, tara si adresa de rezidenta, adresa de e-mail, numar de telefon (in baza de date a MagazinTelecomenzi.ro) (MAGAZINTELECOMENZI S.R.L.)
date specifice – IP-uri pentru inregistrare / utilizare serviciu, zona de accesare, dispozitiv folosit (partenerii nostrii care sunt in concordanta cu prevederile GDPR : clicky.com si Google Analytics)

Cookie-urile
Cookie-urile sunt folosite pentru autentificare precum și pentru urmărirea comportamentului utilizatorilor; aplicații tipice sunt reținerea preferințelor utilizatorilor și implementarea sistemului de „coș de cumpărături”. Folosim cokie-urile pentru imbunatatirea experientei pe care a aveti pe sit-ul nostru. Prin utilizarea MagazinTelecomenzi.ro acceptati folosirea cookie-urilor nostre cat si ale partenerilor nostrii ( servicii monitorizare trafic, servicii externalizate plata, etc.).

Daca lasi un comentariu pe situl nostru, poti opta pentru salvarea in cookie-uri a numelui, adresei de email si sitului tau web. Acestea sunt pentru confortul tau, astfel nu mai trebuie sa le completezi din nou cand lasi un alt comentariu.

Daca mergi la pagina noastra de autentificare, vom seta un cookie temporar pentru a determina daca navigatorul tau accepta cookie-uri. Acest cookie nu contine date personale si este eliminat cand inchizi navigatorul.

Cand te autentifici, vom seta si cateva cookie-uri pentru a-ti salva informatiile de autentificare și optiunile de afisare pe ecran. Cookie-urile de autentificare sunt pastrate două zile, iar cele pentru optiuni de afisare pe ecran sunt pastrate un an. Daca selectezi „Tine-ma minte”, cookie-urile tale de autentificare vor fi pastrate doua saptamani. Daca te dezautentifici din cont, cookie-urile de autentificare vor fi eliminate.

Continut inglobat de pe alte situri web
Articolele din acest site pot include continut inglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Continutul inglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca si cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, sa foloseasca cookie-uri, sa inglobeze urmarirea suplimentara de la parti terte si sa-ti monitorizeze interactiunea cu continutul inglobat, inclusiv sa-ti urmareasca interactiunea cu continutul inglobat daca ai un cont si esti autentificat în acel site web.

Date Analitice

Cat timp iti pastram datele?

Daca lasi un comentariu, comentariul și metadatele lui sunt pastrate pe o perioadă nedeterminata. Așa putem recunoaste si aproba automat toate comentariile urmatoare in loc sa le tinem intr-o coada pentru moderare.

Pentru utilizatorii (daca exista) care se inregistreaza pe situl nostru web, stocam și informatiile personale pe care le furnizeaza în profilul lor de utilizator. Toti utilizatorii isi pot vedea, edita sau sterge informatiile personale oricand (dar nu isi pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii sitului web pot vedea și edita aceste informatii.

Ce drepturi ai asupra datelor tale?

Daca ai un cont , ai lasat comentarii pe acest sit web sau ai utilizat formularul de contact, poti cere să stergem toate datele personale pe care le detinem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați sa le pastram in scopuri administrative, juridice sau de securitate.

5) Erori operationale/Inadvertente
MagazinTelecomenzi.ro  (MAGAZINTELECOMENZI S.R.L.) face in permanenta eforturi pentru verificarea informatiilor referitoare la fiecare produs in parte, astfel incat specificatiile tehnice prezentate si imaginile sunt cu caracter informativ si pot contine erori operationale sau inadvertente. Acestea precum si preturile pot fi modificate de catre vanzator fara instiintari prealabile si nu constituie o obligatie contractuala fata de client.

6) Dreptul de a modifica
Ne rezervam dreptul de a a modifica Termenii si conditiile de utilizare fara o notificare prealabila daca acest lucru este necesar pentru buna desfasurare a activitatii comerciale.

7) Date de identificare
Website-ul MagazinTelecomenzi.ro este administrat de catre MAGAZINTELECOMENZI S.R.L. CUI 41645772  ROONCRJ20/1442/2019 ,
Sediu social
Judetul Hunedoara , Localitatea Hateg , Strada Suseni Nr. 30

Termeni si conditii

Autor Magazin Telecomenzi editat la 15 august 2022
Call Now Button