Transport si plata

Transport si plata 

Comenzile plasate pana in ora 13:00 se vor preda curierilor in aceeași zi cu conditia ca produsele comandate sa fie confirmate de noi ca fiind compatibile dupa ce clientii au trimis informatiile solicitate   iar comenzile plasate dupa ora 13:00 vor fi preluate de catre curieri in ziua urmatoare(exceptand perioadele aglomerare din an) in aceleasi conditii specificate mai sus. Comenzile plasate sambata și duminica vor fi predate curierilor luni in aceleasi conditii. Comenzile vor fi onorate doar dupa confirmarea  acestora.

Finalizarea comenzii se face doar dupa confirmarea telefonica sau whatsapp  si primirea tuturor informatiilor solicitate de noi (daca este cazul) prin firma de curierat rapid SAMEDAY in functie de locatia dumneavoastra, in sistem ramburs daca nu s-a facut o plata bancara .

Cost transport :

Curier rapid  SAMEDAY

-19 lei  (la plata cu cardul 15 lei) ,

-Easybox 15 lei (la plata cu cardul 11 lei )

 

Transport si plata telecomenzi

In momentul livrarii, produsele comandate sunt însoțite de factura fiscala  iar agentul va va inmana dovada platii prin chitanta sau bon fiscal.

Timpul de livrare estimat este intre  24 si  48 ore  (exceptand perioadele aglomerate sau alte motive independente de vointa noastra)  .

Transport gratuit pentru comenzi care depasesc suma de 250 lei.

VERIFICAREA COLETELOR

Noi nu prestam servicii de transport de aceea apelam la firma specializata  SAMEDAY  prin urmare nu ne asumam raspundera eventualelor pagube produse in timpul transportului motiv pentru care va sfatuim sa nu ridicati colete lovite sau cu urme de desfacere , in acest caz va asumati riscul ca produsele sa nu fie in regula.


PLATA

Plata se va face numerar de catre client la ridicarea coletului sau online cu cardul prin “EuPlatesc” , ramburs la curier , sau card ori cash la easybox in functie de acesta.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului”3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Transport si plata

Autor Magazin Telecomenzi editat la 16 februarie 2022