Transport si plata

Transport si plata 

Comenzile plasate pana in ora 14:00 se vor expedia curierilor in aceeași zi, iar cele plasate dupa ora 14:00 vor fi expediate in ziua urmatoare(exceptand perioadele aglomerare din an). Comenzile plasate sambata și duminica vor fi expediate luni. Comenzile vor fi onorate doar dupa confirmarea telefonica a acestora.

Livrarea se face doar dupa confirmarea telefonica  prin firma de curierat rapid Fan Courier ,Urgent Cargus sau DPD in functie de locatia dumneavoastra, in sistem ramburs.

Transport si plata telecomenzi

In momentul livrarii, produsele comandate sunt însoțite de factura fiscala  iar agentul Fan Curier sau cel postal va va inmana dovada platii prin chitanta sau bon fiscal.

Tarifele de transport sunt in  în funcție de modalitatea de expediere aleasa  ,greutatea coletului și numarul de km suplimentari vor fi suportate de cumparator , acestea regasindu-se  in factura.

Fan Courier cu livrare intre  24 si  48 ore la un cost de 19 lei ( daca localitatea dumneavoastrea are sediu Fan Curier ) iar in localitatile fara sediu Fan Curier costurile de transport se vor calcula in functie de numarul de km in plus.

Posta Româna cu ridicare personala de la oficiu postal cu livrare intre  2 si  5 zile lucratoare cu un cost de   14 lei

Transport gratuit pentru comenzi care depasesc suma de 250 lei.

VERIFICAREA COLETELOR

Noi nu prestam servicii de transport de aceea apelam la firme specializate cum sunt FAN CURIER si POSTA ROMANA prin urmare nu ne asumam raspundera eventualelor pagube produse in timpul transportului motiv pentru care va sfatuim sa nu ridicati colete lovite sau cu urme de desfacere , in acest caz va asumati riscul ca produsele sa nu fie in regula.

Transport si plata

Autor Magazin Telecomenzi editat la 29 ianuarie 2019
Call Now Button